Hosting

Of het nu gaat om een simpele website of een high available private serverpark.

Bij ons krijgt u de gegarandeerde toewijzing voor uw oplossing. Dat is waar van Dal ICT Hosting voor staat.

Hosted Exchange 2016

Hosted SharePoint 2016

Hosted Lync 2016

VMware Private Cloud

VPS Virtual Private Server

Cloud Harddrive

Hosted Exchange 2016

Met Hosted Exchange 2016 van van Dal ICT Hosting, kunt u overal werken, uw data is veilig, uw e-mail, agenda en contacten zijn altijd en overal supersnel benaderbaar.”
Waarom Hosted Exchange?
Hosted Exchange is een e-maildienst op basis van Microsoft Exchange 2016. Naast normaal e-mailverkeer biedt Hosted Exchange de mogelijkheid om agenda’s en contactpersonen, notities en taken bij te houden. U kunt dit eventueel delen met anderen. Al uw gegevens zijn benaderbaar via een gebruiksvriendelijke webpagina (Outlook Web App). Daarnaast bestaat er de mogelijkheid mobiele apparaten (Tablets, Smartphones) te koppelen aan de Hosted Exchange 2016 omgeving. Op deze manier kunt u altijd en overal over uw gegevens beschikken.

Dedicated Servers

Dedicated Servers worden gebruikt voor allerlei webomgevingen; hierbij kunt u denken aan websites, terminalservers, databaseservers, het draaien van een online applicatie waar veel rekenkracht voor nodig is, websites en allerlei andere applicaties. Het is mogelijk om een netwerk van Dedicated Servers op te zetten, ook wel Dedicated Server Platform. De verschillende Dedicated Servers worden dan ingedeeld in rollen zoals; webserver, databaseserver, fileserver, firewall, etc.. Dergelijke Dedicated Server Platforms kunnen veel gebruikers afhandelen en garanderen dan ook een hoge uptime en snelle laad- en responsetijd. Wij informeren u graag over de opties. Mocht u Dedicated Server Platforms willen gaan opzetten voor bedrijfskritische applicaties, kijk dan eens naar onze VMware Enterprise Plus Private Cloud oplossingen.

 

Dedicated Blade Servers

Dedicated Blade Servers zijn ook gewoon Dedicated Servers, met het verschil dat de bladeserver in een bladechassis wordt geplaatst. Dit bladechassis is uitrust met redundant switches, redundant voeding (A en B feeds 6 voedingen), redundant backplane en multi-redundant koeling (9 fans). Voor losse Dedicated Servers raden wij dan ook Dedicated Blade servers aan, om een hogere uptime en minder kans op “single-point-of-failure” te realiseren.

Wij staan voor u klaar om voor uw situatie en wensen een hoogwaardige en goed onderbouwde Dedicated Server oplossing samen te stellen.