Logiflex ERP Software

Softwarepakket voor retail en groothandel

LogiFlex is een softwarepakket voor MKB, retail en wholesale met als doel uw dagelijkse werkzaamheden t.a.v. inkoop, verkoop, artikelbeheer etc. te optimaliseren. Of u nu een groothandel heeft in verpakkingsmaterialen of de bakker om de hoek bent, LogiFlex maakt u het ondernemen makkelijk.

LogiFlex bestaat uit een beperkt aantal modules. De basis is al zeer compleet. U hoeft dus niet een hoeveelheid aan modules te kopen om uw bedrijfsvoering goed te automatiseren.

LogiFlex Basis

LogiFlex Basis is de fundering van de LogiFlex productlijn. Met dit ERP-systeem regelt u uw bedrijfsprocessen van inkoop tot verkoop en van voorraad- tot artikelbeheer en rapportage. Bedrijven zonder kassaverkoop kunnen met LogiFlex Basis al ruimschoots uit de voeten.

LogiFlex Kassa

LogiFlex Kassa software voor al uw contante verkopen maar ook op rekening kan verwerkt worden met deze software

LogiFlex Werkplaats

LogiFlex Werkplaats is dé tool binnen het LogiFlex softwarepakket voor ondernemingen waar werkzaamheden voor klanten en tijdregistratie deel uitmaken van de dagelijkse praktijk. In deze ondernemingen maakt de werkplaatsmodule uw softwarepakket compleet.

LogiFlex Compact

LogiFlex Compact is de mobiele module binnen de LogiFlex productlijn. Deze applicatie is geschikt voor mobiele apparatuur met een ingebouwde barcodescanner en is gebaseerd op het Android besturingssysteem. Zeer geschikt voor het werken in het magazijn.

Met financiële software als AccountView, Unit4 Multivers, Twinfield en Exact. Het is hierbij zelfs mogelijk live te koppelen met een pakket dat niet ter plekke geïnstalleerd is, maar bijvoorbeeld in een ander filiaal, bij u thuis, bij uw boekhouder of uw accountant.

Externe rapportagetools (naast de reeds aanwezige eigen rapportagemogelijkheden).

Met leveranciers voor het inlezen van artikelgegevens of het plaatsen van bestellingen.

Met uw eigen webwinkel. Integreer hiermee live uw (winkel)voorraad direct met de webwinkel om tekorten of juist overschotten te voorkomen.

Met vervoerders voor het plannen van uw transport of het afdrukken van verzendetiketten. De koppelingen met PostNL, GLS, DPD en eigen vervoer zijn al standaard aanwezig.

Microsoft Office en OpenOffice.org

LogiFlex Basis is al zeer complete groothandelsoftware. Heeft u ook balieverkoop in uw groothandel dan kan het pakket uitgebreid worden met LogiFlex Kassa. 

 

U start al met LogiFlex Basis voor € 2.509,-.

Zonder dit systeem had ik er de afgelopen decembermaand wel 20 man extra bij mogen hebben.”

Ruud Nieuwenhuijse

Vuurwerktotaal

Uw webwinkel gekoppeld met uw winkelsoftware

Speciaal voor het koppelen van LogiFlex met de buitenwereld en vice versa is het DataSync Framework ontwikkeld. Dit is een mechanisme dat het mogelijk maakt live gebeurtenissen binnen het LogiFlexpakket aan de externe systemen kenbaar te maken. De LogiFlex winkelsoftware kan in bijna alle retail- of groothandelsbranches ingezet worden.

Dit kan zowel synchroon (LogiFlex verwerkt pas als het externe systeem aangeeft dat alles in goede orde is ontvangen) als asynchroon (uitgesteld). Daarnaast kan het DataSync Framework gebeurtenissen uit externe systemen ontvangen. Een praktische toepassing hiervan is de integratie van webwinkels.

Alle handelingen ten aanzien van voorraadmutaties, assortimentsbeheer, artikelgroep en artikelinformatie worden vanuit de winkelsoftware direct naar de webwinkel doorgezet.

Als vanzelfsprekend worden ook de internetverkopen door middel van DataSync naar LogiFlex (winkelsoftware) gehaald en verschijnen
de orders automatisch in uw scherm. Hierdoor hoeft u nooit meer in de back office van uw webwinkel te zijn.

Tijdens de dagelijkse werkzaamheden in uw kantooromgeving (winkelsoftware) wordt tevens de webwinkel actueel gehouden.
Zo bevat LogiFlex een ingebouwde HTML-editor die het mogelijk maakt uitgebreide productomschrijvingen op te maken.

Op deze manier kunt u in LogiFlex Basis snel en eenvoudig een onbeperkt aantal afbeeldingen en/of filmpjes koppelen aan producten. Zodra u op de knop ‘Bewaren’ drukt, zet DataSync de gegevens over naar de webwinkel, inclusief het overbrengen en schalen van de afbeeldingen in de formaten die door de webwinkel gevraagd worden.