Zakelijke internetverbindingen

Voor veel bedrijven is de stap naar glasvezel een grote stap en het is vaak lastig om alle informatie te verzamelen die van belang is om een beslissing te kunnen nemen. van Dal ICT Hosting bv beschikt over een team van specialisten die u over alle aspecten van glasvezel kunnen informeren. Wij staan u graag met raad en daad bij als het gaat om alle aspecten die te maken hebben met de aanleg van glasvezel verbindingen. Wij doen niets liever dan u helpen bij het kiezen van de juiste oplossing.

Over zakelijk glasvezel

Snelle internet verbindingen zijn vandaag de dag onmisbaar voor bedrijven van klein tot groot. Glasvezel speelt daarbij een belangrijke rol, omdat het bij uitstek geschikt is om tot in de verre toekomst qua capaciteit te kunnen blijven groeien.

Glasvezel is het ideale medium om internet, VPN’s en VoIP services te transporteren over dezelfde verbinding. De mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel zijn nagenoeg oneindig. Vooral de modulaire opbouw en schaalbaarheid  zorgen er voor dat glasvezel een goede investering is voor de toekomst. Internet via Zakelijk Glasvezel, de verbinding voor nu en later.

N

Veel schaalbaarheid

N

Tegenwoordig steeds meer een benodigdheid

Andere tijden

Tijden veranderen, zowel op technologisch als op sociaal en organisatorisch vlak volgen de ontwikkelingen elkaar razendsnel op. Wij zijn hard op weg naar een “connected world” waarin alles en iedereen met elkaar verbonden wordt. De hoeveelheid data neemt jaar na jaar exponentieel toe. Dit komt mede doordat steeds meer apparaten worden uitgerust met slimme sensoren die allerlei data verzamelen om processen en prestaties te verbeteren, maar bijvoorbeeld ook door de groeiende hoeveelheid applicaties die interactie vereenvoudigen en bijdragen aan een vergaande (of soms volledige) automatisering van processen en taken. Zakelijk Glasvezel sluit hier perfect op aan.

Om concurrerend te blijven, moeten bedrijven snel kunnen inspelen op al deze veranderingen. Digitalisering helpt daarbij. Hierdoor kan de exponentieel groeiende hoeveelheid data omgezet worden in waarde voor de eigen organisatie (door efficiëntere bedrijfsprocessen), medewerkers (door altijd, overal en op elk device te kunnen (samen)werken) en klanten (door hen een excellente klantbeleving te bieden). Bovendien kunnen door het delen van data met eigen klanten of binnen het ecosysteem processen en ketens efficiënter worden ingericht.

In de digitale transformatie is samenwerking belangrijker dan ooit. En daarvoor zoeken klanten een betrouwbare leverancier, die helpt bij dit transitieproces. Als partner weten wij wat er speelt bij onze klanten en kunnen wij toegevoegde waarde bieden door de beste oplossingen te adviseren, te leveren en te implementeren.
van Dal ICT Hosting bv is de verbindende schakel hierin en heeft ondernemers veel te bieden op het gebied van connectiviteit.
Samen goed voorbereid op de toekomst.